Το DiSC στo coaching

Θέλεις να ακονίσεις και να αναδείξεις τις δεξιότητές σου στο coaching; Να εμβαθύνεις στη γνώση και να ανακαλύψεις νέα εργαλεία και τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους; Τα θέλεις όλα αυτά για να αναπτύξεις την αυτογνωσία σου, ή να απογειώσεις τον επαγγελματισμό σου με ό,τι πιο φρέσκο υπάρχει στον τομέα του coaching σε άμεση ευθυγράμμιση με τα παγκόσμια δεδομένα;

Το 2021 είναι η χρονιά σου!

H Positivity Coaching καινοτομεί για ακόμη μια φορά και δημιουργεί μια σειρά από Community Salons με κορυφαίους, παγκόσμια αναγνωρισμένους εισηγητές που έρχονται να μας μιλήσουν και να μας μεταδώσουν τη σοφία και την εμπειρία τους. Είσαι έτοιμη-ος;

Ο Μάρτιος είναι ο μήνας του Everything DiSC!

Το DiSC στo coaching

Εισηγητής: Άγγελος Δερλώπας, MSc, PCC
CEO Positivity
Certified Everything DiSC trainer

Ανακαλύψτε τη δύναμη του ΕΜΕΙΣ. To Everything DiSC® είναι μια προσωπική αναπτυξιακή μαθησιακή εμπειρία που μετρά τις προτιμήσεις και τις τάσεις με βάση το μοντέλο DiSC®. Αυτό το απλό αλλά ισχυρό μοντέλο περιγράφει τέσσερα βασικά στυλ: D, i, S και C, και χρησιμεύει ως το θεμέλιο για την εφαρμογή της σουίτας Everything DiSC. Πως υποστηρίζουμε τους οργανισμούς και τους ανθρώπους τους να αναπτύξουν ακμάζουσες κουλτούρες; Πως δημιουργούμε ένα συνεργατικό, αφοσιωμένο εργατικό δυναμικό; Πως δεσμευόμαστε στην οικοδόμηση πιο αποτελεσματικών σχέσεων στην εργασία; Μεταξύ άλλων, αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα που θα απαντηθούν αναλύοντας το DISC.

Απευθύνεται σε:

  • Professional Coaches
  • HR Professionals
  • Managers
  • Leaders

Εγγραφές έως 14/3/21

Γενική είσοδος

Positivians


Σημαντικά

1. Όλες οι εισηγήσεις για τις φοιτήτριες και τους φοιτητές του Diploma in Team and Leadership Coaching είναι εντελώς δωρεάν.

2. Μόλις προχωρήσετε στην αγορά του εισιτηρίου σας μέσω Paypal, στέλνετε με mail το καταθετήριο στο communication@positivity.gr με θέμα “DISC”.

Ισχύει ειδική τιμή για ΟΛΟΥΣ τους Positivians (παλαιούς και εν ενεργεία φοιτητές).


Ανακάλυψε περισσότερα για το Everything DISC

Be there!

#CoachingIntelligence

Leave a comment

Your email address will not be published. (Required)

You can use these tags