Τι κάνει μια ομάδα να επιτυγχάνει;

 

«Όταν η ομάδα διοικείται με coaching η δουλειά γίνεται σωστά και η ομάδα ταυτόχρονα αναπτύσσεται».

Sir John Whitmore

Τι κάνει μια ομάδα να επιτυγχάνει;

Πώς η μεθοδολογία team coaching δίνει λύσεις;

Τι χρειάζεται να συμβεί ώστε η ομάδα να βηματίσει ομαλά, με υψηλό ηθικό και αρμονία στην Αριστεία;

Πώς μπορούμε να υποστηρίξουμε μια ομάδα ώστε να δημιουργήσει θαύματα;

 

Στις 29/7 και ώρα 18.00 η Στέλλα Γαμβρέλλη, ACC και βασική trainer του προγράμματος «Diploma in Team and Leadership Coaching» μοιράζεται μαζί μας το μοντέλο κλειδί στο team coaching και δημιούργημα του Άγγελου Δερλώπα, PCC, CEO της Positivity Coaching, το οποίο απαντά σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα με… πέντε απλά και εξαιρετικά σημαντικά βήματα.

Αν σε ενδιαφέρει να υποστηρίξεις την ομάδα σου σε μια κατεύθυνση… θαυμάτων και μαγείας, αν θέλεις να προσθέσεις στην εργαλειοθήκη σου ένα team coaching μοντέλο για να μεγιστοποιήσεις τη δυναμική της και να δημιουργήσεις μια βαθιά, πυρηνική σύνδεση όπου όλοι εκφράζονται, ακούγονται και προχωρούν μαζί, τότε στις 29/7 συντονίσου!

Έως τότε, σου προσφέρουμε ένα γνωμικό του Αριστοτέλη προς αναστοχασμό και πνευματική προετοιμασία: «Είμαστε αυτό που κάνουμε… κατ’ εξακολούθηση».


Εισηγήτρια: Στέλλα Γαμβρέλλη, ACC. Εκπαιδεύτρια στη σχολή της Positivity Coaching και στη σχολή δημόσιας διοίκησης του ΕΚΔΔΑ, συν-συγγραφέας του βιβλίου «Οδηγός Coaching: Παράγοντας αποτελέσματα σε κάθε συνθήκη», διαμεσολαβήτρια, συντονίστρια διαλόγων, εκπαιδεύτρια ενηλίκων και νομικός.

Πληροφορίες:

Ημέρα και ώρα: 29/7, 18.00

Τοποθεσία: online, Zoom

Γενική είσοδος: 40 ευρώ

Positivians: 20 ευρώ

Εγγραφές έως τις 26/7


Μόλις προχωρήσετε στην αγορά του εισιτηρίου σας μέσω Paypal, στέλνετε με mail το καταθετήριο στο communication@positivity.gr με θέμα «Team Class»

#TeamClass #UnlockYourPotential #CoachingIntelligence

Leave a comment

Your email address will not be published. (Required)

You can use these tags