Positivity associates

Positivity Coaching παρέχει coachingmentoring και εκπαιδευτικές υπηρεσίες. Aναλαμβάνει το σχεδιασμό mentoring προγραμμάτων σε επιχειρήσεις, διοργανώνει masterclasses, και παρέχει coaching σε ιδιώτες, στελέχη και επιχειρηματίες, προσαρμόζει και παραμετροποιεί προγράμματα coaching σε επιχειρήσεις και οργανισμούς προκειμένου να μεγιστοποιήσουν το δυναμικό τους.

Positivity Coaching παρέχει πιστοποιημένη εκπαίδευση σε coaching & mentoring, καθώς και περαιτέρω εξειδίκευση και εποπτεία. Μέσα από την έμπειρη σχεδίαση των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων, μπορείτε να περιμένετε ότι θα αναπτύξετε ευχέρεια στο να δημιουργείτε διεισδυτικές και εστιασμένες συζητήσεις οι οποίες βοηθούν τους ανθρώπους να βιώσουν μια δυναμική μετακίνηση στον τρόπο σκέψης τους, να ευθυγραμμίσουν την πρόθεσή τους με δράση και να ενεργήσουν αποφασιστικά προς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Positivity Coaching δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό, στο δημόσιο και στον τρίτο τομέα ενώ παράλληλα οργανώνει και παρουσιάζει τακτικά το έργο της σε τοπικά και διεθνή συνέδρια προάγοντας το coaching & mentoring και διευρύνοντας τους τρόπους με τους οποίους ο σύγχρονος άνθρωπος εξελίσσεται και ακμάζει μέσα από την υποστήριξη αναπτυξιακών διαλόγων και μεθόδων.

 • Άγγελος Δερλώπας, PCC

  Founder, CEO, L&D Director Ο Άγγελος Δερλώπας είναι βραβευμένος & διαπιστευμένος επαγγελματίας coach, με πάνω από 2,000 ώρες εμπειρία στο coaching και πάνω από 3,000 ώρες διδασκαλίας στο coaching. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στη Ψυχολογία. Έχει εκπαιδευτεί στο coaching σε Αγγλία και ΗΠΑ, έχει μελετήσει δίπλα στους μεγαλύτερους δασκάλους του coaching: D.Clutterbuck, F.Flores, Ο.Laske, L.Wildflower, A.Hodge, P.Sandahl και άλλους. Έχει διατελέσει πρόεδρος του ICF Greece και μέλος του Δ.Σ. επί 5ετία και από το 2018 λειτουργεί σαν εμπειρογνώμονας στο ICF Global Job Analysis Task Force, σαν ICF Chapter Leader Mentor και σαν Award Judge Panel member.  
 • Liz Hall

  Diploma Facilitator Liz Hall is Editor & Co-owner of Coaching at Work magazine (www.coaching-at-work.com); author of Mindful Coaching (Kogan Page, 2013), author/editor of Coaching in Times of Crisis & Transformation (Kogan Page, 2015), and chapter contributor to books including Professional Coaching (Springer, 2018); Mindfulness in Organisations (Cambridge University Press, 2015), and Mastery in Coaching (Association for Coaching/Kogan Page, 2014).
 • Μάνος Παυλάκης

  Diploma Facilitator Ο Μάνος Παυλάκης έχει πάνω από 15 χρόνια εμπειρία στον σχεδιασμό, την υλοποίηση και αξιολόγηση εκπαιδευτικών και ερευνητικών προγραμμάτων και δράσεων για εταιρείες και οργανισμούς στον δημόσιο, τον ιδιωτικό και τον τρίτο τομέα.
 • Ελισάβετ Γεωργίου

  Diploma Facilitator Είναι πτυχιούχος ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακή Εκπαίδευση στην Οργανωτική και Οικονομική Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και εξειδίκευση στη ψυχοθεραπεία Gestalt (4ετής φοίτηση στο Athens Gestalt Foundation) ενώ συνεχίζει να εκπαιδεύεται σε νέες τεχνικές, εργαλεία και μεθόδους από το χώρο της ψυχολογίας, της φιλοσοφίας και του coaching.
 • Στέλλα Γαμβρέλλη, ACC

  Associate, Diploma Facilitator Η Στέλλα Γαμβρέλλη είναι δικηγόρος, με μεταπτυχιακές σπουδές σε Γερμανία και Ελλάδα στο ευρωπαϊκό και δημόσιο δίκαιο (LLM Eur., ΜΔΕ), πιστοποιημένη διαμεσολαβήτρια (ΥΔΔΑΔ), συντονίστρια ιδιωτικών και δημοσίων διαλόγων, personal, executive & team coach και εκπαιδεύτρια ενηλίκων.
 • Μάρη Γαργαλιάνου

  L&D Coordinator Η Μάρη Γαργαλιάνου είναι δημοσιογράφος και πιστοποιημένη Personal and Executive Coach, απόφοιτος της Positivity Coaching και του Πάντειου Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο τομέας που ειδικεύεται στο coaching αφορά το ευ ζην, ενώ στις συνεδρίες της χρησιμοποιεί παράλληλα διαλογιστικές τεχνικές (mindfulness). Από τον Ιανουάριο του 2019 έχει αναλάβει τον τομέα της Επικοινωνίας της Positivity Coaching, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με διεθνή ινστιτούτα και αρθρογραφεί σε έντυπα κ ηλεκτρονικά ΜΜΕ.
 • Δέσποινα Δασενάκη

  Associate Η Δέσποινα Δασενάκη είναι Life Coach απόφοιτη του Diploma in Personal and Executive Coaching και δημιουργός σεμιναρίων (workshops) σε θέματα αυτοβελτίωσης. Μετά τις σπουδές της στη Βιολογία, εργάστηκε  για περισσότερα από 20 χρόνια ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες, περιοδικά και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης (ΤΑ ΝΕΑ, ΑΝΤ1-FM, Σκάι, TOP-FM, κλπ.)
 • Καλλιόπη Γκόρη, ACC

  Associate, Diploma Facilitator Personal & Executive Coach, Σύμβουλος Πωλήσεων & Επικοινωνίας, Facilitator και Εισηγήτρια σε Ενδοεπιχειρησιακά και Εκπαιδευτικά Προγράμματα Ενηλίκων. Με πάνω από 12.000 ώρες διδασκαλίας σε επιχειρησιακά και κοινοτικά προγράμματα και 15 ετών επαγγελματική και εργασιακή εμπειρία σε εταιρίες και οργανισμούς ως Διοικητικό Στέλεχος αφουγκράστηκε την ανάγκη για εξατομικευμένη προσέγγιση του όρου επαγγελματική επιτυχία και διαπροσωπική ισορροπία στην ζωή.
 • Ελένη Ορφανού, ACC

  Diploma Facilitator Η Ελένη Ορφανού είναι διαπιστευμένη Coach (ICF ACC), Εκπαιδεύτρια και Σύμβουλος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Διαθέτει πτυχίο Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, MSc Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων, Advanced Diploma in Life & Executive Coaching και Diploma in Team  & Leadership  Coaching. Έχει  ολοκληρώσει  πρόγραμμα Mentor Coaching και πρόγραμμα δεοντολογίας Coaching & Therapy. Είναι μέλος του International Coach Federation (ICF) και του ICF Greece Chapter.

Left: With Dr. Leni Wildflower at Positivity HQ
Right: Speaking at the World Coaching Congress in Mumbai, India

Left: With Paula King at Kingstown College, Dublin
Right: On stage at TEDxNicosia, Nicosia, Cyprus

From left to right: Angelos Derlopas, Matteo Perchiazzi, Paula King
EMCC International President Dr. Lise Lewis & Prof. David Clutterbuck in Venice.

Left: With ICF Global Board Chair 2015 Dave Wondra
Right: With ICF Global CEO Magda Mook

Left: With ICF Global Board Chair 2019 Jean-Francois Cousin in Greenwich.
Right: With ICF EMEA Leaders from Belgium, Finland, Spain, Italy and Portugal in Cape Town.