Η αγάπη και εμπιστοσύνη σας προς την Positivity καθώς και η αμέριστη δέσμευσή μας στην ανάπτυξη του ανθρώπου, μας οδήγησαν στην δημιουργία του club.

Σκοπός της ύπαρξής του η καλλιέργεια ενός ουσιαστικού δεσμού ανάμεσά μας που θα προάγει την επικοινωνία, την γνώση και την περαιτέρω ανάπτυξη ιδεών και δεξιοτήτων με την εδραίωση μιας κοινότητας επαγγελματιών που αλληλοεπιδρούν, αλληλοϋποστηρίζονται και δρουν υπεύθυνα και εμπνευσμένα.

Οι αξίες μας είναι η αποφασιστικότητα, η αυθεντικότητα, ο σεβασμός, η ειλικρίνεια και η πρόοδος.

Oι δράσεις μας περιλαμβάνουν βραδιές αμοιβαίας μάθησης, διοργάνωση εκδηλώσεων με υψηλά standards και συμμετοχή κοινού καθώς και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις προσφοράς.

Η Positivity παρέχει την φιλοξενία και την εγγύηση των υψηλών standards της κάθε συνεύρευσης.

Γίνετε μέλος του club, κάνοντας μια δωρεά αξίας 50€ με το όνομα Positivity Coaching στη Διεθνή Αμνηστία εδώ και απολαύστε την εμπειρία της συμμετοχής στο Positivity Club και τα προνόμια που αυτό συνεπάγεται όπως εκπτώσεις σε εκπαιδεύσεις, δωρεάν είσοδο σε εκδηλώσεις, δωρέαν εποπτείες κλπ.

Εμείς, το μόνο που χρειαζόμαστε για να ενταχθείτε στο Club, ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας είναι το αποδεικτικό της δωρεάς, το οποίο θα στείλετε στο e mail μας communication@positivity.gr

Θα είστε σίγουροι ότι έχετε συμπληρώσει σωστά τη φόρμα όταν παραλάβετε αντίγραφο της αίτησής σας μέσω email.


Εκδηλώσεις

Ημερομηνία διεξαγωγής: 14 Δεκεμβρίου 2018

Ιωάννα Βομπίρη “Οι μαθησιακοί χαρακτήρες (learning styles) και οι εφαρμογές τους στο Coaching.”

Ώρες: 18:30-21:30

Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα εξερευνήσουμε:

 • Ποιοί είναι οι μαθησιακοί χαρακτήρες και ποιά χαρακτηριστικά έχουν;
 • Ποιός είναι ο δικός μου μαθησιακός χαρακτήρας και τί μπορώ να μάθω μέσα από αυτόν;
 • Πώς οι μαθησιακοί χαρακτήρες επηρεάζουν τον τρόπο που εμείς μαθαίνουμε αλλά και διδάσκουμε;
 • Πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη γνώση που αποκτούμε για τους μαθησιακούς χαρακτήρες στο coaching;
 • Πώς μας βοηθά όταν γνωρίζουμε τον μαθησιακό χαρακτήρα του πελάτη μας κατά τη διάρκεια των συνεδριών coaching;

Η Ιωάννα Βομπίρη είναι επαγγελματίας στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού, έχοντας αποκομίσει άνω των 10 ετών εργασιακή εμπειρία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η εξειδίκευσή της ορίζεται στο σχεδιασμό και υλοποίηση προγραμμάτων εκπαίδευσης, κέντρων αξιολόγησης και ανάπτυξης, στην ανάπτυξη συστημάτων διαχείρισης απόδοσης, στο σχεδιασμό ερευνών ικανοποίησης εργαζομένων, σε έργα προσέλκυσης και επιλογής προσωπικού, καθώς και στο coaching στελεχών και ομάδων.

Εργάζεται ως Group HR Talent Acquisition & Development Expert στον πολυεθνικό Όμιλο εταιρειών Mellon. Στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού στον συμβουλευτικό – ελεγκτικό κλάδο, με την εκπαίδευση και ανάπτυξη στελεχών στους κλάδους του λιανεμπορίου και των κατασκευών, σε διάφορους πολυεθνικούς οργανισμούς και με τη διοίκηση ομάδων, τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση πελατών στον τομέα του λιανεμπορίου.

Έχει ολοκληρώσει επιτυχώς τα προγράμματα Diploma in Team and Leadership Coaching και Mentor Coaching από την Positivity και προετοιμάζεται να λάβει την πιστοποίηση ACC από τον ICF. Διαθέτει πτυχία στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και την Οικονομική Επιστήμη καθώς και μεταπτυχιακό τίτλο στην Διεθνή Διοικητική των Επιχειρήσεων με εξειδίκευση σε θέματα Μάρκετινγκ, Στρατηγικής, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επίσης, είναι πιστοποιημένη από τον ΟΑΕΔ για την πραγματοποίηση εκπαιδεύσεων.

Η είσοδος είναι δωρεάν για τα μέλη του Club (εφ’όσον κάνουν κράτηση στo παρακάτω link) και ανοιχτή σε όλους τους άλλους έναντι καταβολής νομισματικού αντιτίμου αξίας 30€.

Ημερομηνία διεξαγωγής: 15 Ιανουαρίου 2019

Εύα Τσίγκου “Coaching with Integrity , Compassion and Responsibility”

Coaching:   ακεραιότητα/ ευσπλαχνία / υπευθυνότητα

Integrity/ ακεραιότητα (ειλικρίνεια, αλήθεια, εμπιστοσύνη, πληρότητα)-

 1. Τα πιστεύω και τις αξίες που έχουμε και πως διαμορφώνουν την αυτογνωσία μας; Ποια απο αυτα φέρνουμε στην διαδικασια/συζητηση coaching; Ποση επιγνωση αυτων εχουμε;
 2. Ολοι λενε οτι εχουν αυτογνωσια – αλλα ποσο;
 3. Συμπεριφερομαστε παντε με ακεραιότητα;
 4. Πως αυτα επιρεαζουν την δουλια μας και τον/την coachee; Μπορει να μας εμποδισει να ειμαστε αυθεντικη και ανοιχτοι;
 5. ICF- κωδικας ηθικης/ δεοντολογιας – είναι επαρκης;

Compassion/ ευσπλαχνία

 1. Διερευνηση τις διαφορας μεταξυ: ευσπλαχνίας & ενσυναίσθησης (compassion & empathy) και τι ρολο παιζουν στην αποτελεσματικότητα και αναπτυξη της διαδικασιας coaching.
 2. Πως εκδηλωνουμε ευσπλαχνία προς του αλλους και των εαυτο μας;
 3. Ποια είναι η αξια στο να «δινουμε φροντιδα στα συναισθηματα» στη δουλεια μας;
 4. Η δυναμη του «mindful compassionate coaching» τι είναι και πως μπορουμε να το χρησημοποιησουμε στη δουλεια μας;
 5. Models: feel/felt (focusing, exploring and embracing, letting be/go/im, transform/change)

Responsibility/ ευθύνη

 1. Τι ειναι το συμβολαιο coaching και οι αμοιβαιες ευθυνες;
 2. Πως εκφραζουμε και συμφωνουμε στο τι περιμενει ο ενας απο το αλλον σε αυτο το ταξιδι;
 3. Πως λειτουργει η συνεχης ανατροφοδοτηση και ποια η αξια της;
 4. Η αναγκη για συνεχη μαθηση και αναπτυξη του coach και του coaching, προς την βελτιστη εξυπηρετηση των πελατων μας.
 5. Aπαντηση στην ερωτηση: αυτο που κανω βοηθα τον πελατη μου προς την εκπληρωση των στοχων/επιθυμιων/φιλοδοξιων του/της;
 6. Ειμαστε ολα για ολους;

 

H Eύα Τσίγκου υπήρξε στέλεχος σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες, με δραστηριότητες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, κάθως και επιχειρηματίας στο τομέα του Franchising.  Η πολύχρονη επαγγελματική της σταδιοδρομία περιλαμβάνει εξιδείκευση τους τομεις: Πωλήσεις και Μάρκετιγκ, Ανάπτυξη Αγορών, εντός και εκτος Ελλάδας, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Επιλογή και Αξιολόγηση C-suiteστεχελών, Εκπαίδευση και Coaching πωλητών στη λιανική.

Έχει ολοκληρώσει επιτυχώς το προγράμματα Diploma in Team and Leadership Coaching από την Positivity και προετοιμάζεται να λάβει την διαπίστευση από τον ICF.

Διαθέτει πτυχίο (B.A) απο το Πανεπιστήμιο Concordia του Μόντρεαλ, Κάναδα, στην Ψυχολογία, με εξιδείκευση στην Συμβουλευτική Ψυχολογία και Τ-groups.  Επίσης έχει λάβει πιστοποίηση απο την Αμερικανικη εταιρία Συμβούλων, Richardson Consulting, στή μέθοδο, Consultative Selling Skills.

 

Η είσοδος είναι δωρεάν για τα μέλη του Club (εφ’όσον κάνουν κράτηση στo παρακάτω link) και ανοιχτή σε όλους τους άλλους έναντι καταβολής νομισματικού αντιτίμου αξίας 30€.

Ημερομηνία διεξαγωγής: 11 Φεβρουαρίου 2019

Ρένα Πουκαμισά “The Swan Theory: A Life Map to help you reach your destination in this life.”

Η θεωρία αυτή βασίζεται στην γνώση των τεσσάρων πλευρών της προσωπικότητάς μας:
ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ, ΣΤΟΧΟΙ, ΑΝΑΓΚΕΣ
Χρησιμότητα
 • Ως εργαλείο Αυτογνωσίας
 • Ως εργαλείο σωστής στοχοθεσίας
Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα για να :
 1. Βάλουμε την ζωή μας σε μία σειρά.
 2. Να καταλάβουμε τον Εαυτό μας και την ζωή μας
 3. Να επιτύχουμε τους στόχους μας.
 4. Μας βοηθά να δώσουμε κατεύθυνση αλλά και κίνητρο για περαιτέρω ανάπτυξη και πρόοδο.
Βάζοντας την ζωή μας και την προσωπικότητά μας σε μία τάξη, γινόμαστε το άτομο που θέλουμε και μπορούμε να είμαστε.
Μπορούμε να επιτύχουμε ό,τι θέλουμε να επιτύχουμε στην ζωή μας.
Παρόλα αυτά, χρειαζόμαστε ένα μονοπάτι για να ακολουθήσουμε, με τον ίδιο τρόπο που χρειαζόμαστε έναν οδικό χάρτη αν θέλουμε να φτάσουμε σε έναν προορισμό.

Το να γνωρίσουμε τον χάρτη της ζωής μας αποτελεί προυπόθεση για μία γεμάτη και ικανοποιητική ζωή σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης.

Το workshop αποτελείται από :
Παρουσίαση – κατανόηση της θεωρίας.
Κατευθυνόμενος  Διαλογισμός στην θεωρία SWAN. Ερχόμενοι σε μία εσωτερική, χαλαρή και υποσυνείδητη κατάσταση επιτρέπουμε στον Ανώτερο Εαυτό μας να “ παρουσιασθεί “.
Πρακτική άσκηση. Αναγνώριση και Βελτίωση του προσωπικού μας χάρτη.

Η Ρένα Πουκαμισά έχει πτυχίο στις Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση του Εθνικού Καποδιστιριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με περαιτέρω ειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων  του Oxford college. Οι σπουδές της στις Πολιτικές Επιστήμες της έδωσαν την βάση και τις γνώσεις για να αναπτύξει κριτική σκέψη και την έμαθαν να αλληλεπιδρά σε ποικίλα και διαφορετικά περιβάλλοντα. Αυτό την βοηθάει να καταλαβαίνει το σημερινό κοινωνικό περιβάλλον και να υποστηρίζει ανθρώπους που αισθάνονται ότι τα αδιέξοδα πληθαίνουν καθημερινά γύρω τους και ως αποτέλεσμα βιώνουν έντονο stress.

Στην δεκαετία του ΄90 συναντά την γιόγκα και αυτό αλλάζει την ζωή της. Σπουδάζει την Γιόγκα και την Φιλοσοφία της Γιόγκα και εκπαιδεύεται στο σύστημα της Σατυανάντα. ΄Εκτοτε ανανεώνει συστηματικά της γνώσεις της, συμμετέχοντας σε διάφορα σεμινάρια επιμόρφωσης  σε Ελλάδα, Αγγλία και  Ινδία. Ιδρύει το 2002 το ATMA DARSHAN YOGA GENTRE. Όπου στεγάζει την αγάπη της για την γιόγκα και το ενδιαφέρον – φροντίδα της για τους άλλους. Το 2018 το Atma Darshan εμπλουτίζεται με νέες υπηρεσίες αυτογνωσίας και μετονομάζεται σε HARMONIOUS LIVING, ώστε να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες των μαθητών της.

Μέσα από την διδασκαλία της έχει επηρεάσει θετικά την ζωή εκατοντάδων ανθρώπων και τους έχει βοηθήσει να διαχειρισθούν τις προκλήσεις ενός διαρκώς μεταβαλλόμενου κόσμου.Έχει σπουδάσει Personal and Executive Coaching με εκπαίδευση στην Positivity και είναι μέλος στο International Coach Federation. Σκοπός της σαν coach είναι να βοηθά τους ανθρώπους να αναδεικνύουν τις δυνατότητές τους έναντι των προβλημάτων τους και να δημιουργούν εφικτές λύσεις στα προβλήματά τους. Κινείται πάντα με γνώμονα την ανάπτυξη και υποστήριξη του ανθρώπου και όλες της τις σπουδές και προσπάθειες τις κατηύθυνε με κίνητρο να κάνει επάγγελμα αυτό που αγαπά. Της αρέσει να προωθεί την προσωπική και επαγελματική μάθηση και να την εντάσσει σε νέα επιχειρήματα. Την χαρακτηρίζει η ικανότητά της να βρίσκει σημείο ισορροπίας και δύναμης εκεί που για τους περισσότερους δεν υπάρχει.

Η είσοδος είναι δωρεάν για τα μέλη του Club (εφ’όσον κάνουν κράτηση στo παρακάτω link) και ανοιχτή σε όλους τους άλλους έναντι καταβολής νομισματικού αντιτίμου αξίας 30€.

Ημερομηνία διεξαγωγής:  29 Νοεμβρίου 2019

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 στο Καφέ Μύρτιλλο η Κατερίνα Χατζάκη, η Λίλιαν Τσιαβού και ο Άγγελος Δερλώπας κάνουν τρεις διαφορετικές εισηγήσεις για όλους εμάς, αναφορικά με το coaching. Εσύ θα λείπεις; Δήλωσε συμμετοχή εδώ!

Κατερίνα Χατζάκη: Johari Window

“Πολλές φορές αντιμετωπίζω προβλήματα στις σχέσεις μου με τους άλλους ανθρώπους. Αισθάνομαι ότι δεν με καταλαβαίνουν, δεν μου συμπεριφέρονται όπως μου αξίζει, ή δεν αντιλαμβάνονται πως νιώθω.”

Κατά πόσο τελικά αυτό είναι αποτέλεσμα του τρόπου που λειτουργώ εγώ μέσα στις σχέσεις μου; Έχω αναρωτηθεί ποιο είναι το δικό μου μερίδιο ευθύνης για αυτή την κατάσταση; Πόσο ανοιχτός είμαι με τους άλλους ανθρώπους; Πόσο τους αφήνω να με γνωρίσουν; Πόσο δέχομαι και λαμβάνω υπόψιν την άποψη τους για τον χαρακτήρα μου και για τον τρόπο που αντιδρώ και φέρομαι;

To Johari Window είναι ένα εργαλείο που με βοηθάει να βελτιώσω τις σχέσεις μου και την επικοινωνία που με τους ανθρώπους γύρω μου.

Αναπτύχθηκε από τους ψυχολόγους Joseph Luft και Harry Ingham το 1955, από τα αρχικά ονόματα των οποίων πήρε και το όνομά του (Jo + Hari).

Το εργαλείο αυτό αποτελεί το “παράθυρο” ενός ατόμου ως προς ένα άλλο άτομο και εφαρμόζεται πάντοτε δυαδικά. Τη χρήση του θα αναπτύξουμε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Positivity Club.

 

Η Κατερίνα Χατζάκη έχει σπουδάσει μαθηματικά και έχει εκπαιδευτεί σε personal, business, career and executive coaching με την απόκτηση διπλώματος Personal & Executive Coaching από το Kingston College και την Positivity Coaching, προκειμένου να τιμήσει την βασική της αξία για την παροχή ανθρωποκεντρικών υπηρεσιών.

Είναι Διαπιστευμένη Associated Certified Coach (ACC) από την International Coach Federation (ICF).

Η 30ετής εμπειρία της σε διευθυντικές θέσεις στον τραπεζικό τομέα και στον τουρισμό και η πολύχρονη παρουσία της σε ομάδες αυτογνωσίας, υπήρξαν σημαντικά εφόδια στη διαδικασία ενδυνάμωσης και υποστήριξης ανθρώπινου δυναμικού.

 

Έχει ολοκληρώσει περισσότερες από 750 ώρες ιδιωτικών συνεδριών coaching με:

 • άτομα που ενδιαφέρονται να βρουν και να υλοποιήσουν το όραμά τους
 • στελέχη από εταιρικό, ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό περιβάλλον, βοηθώντας τους να επιτύχουν προσωπικούς ή εταιρικούς στόχους
 • επιχειρηματίες που θέλουν να δώσουν νέα πνοή στις επιχειρήσεις τους.

Παράλληλα έχει δώσει πολλές δημόσιες ομιλίες για το κοινό, με θεματολογία που ενδυναμώνει για την
αντιμετώπιση προβλημάτων της καθημερινότητας.

Εφαρμόζει coaching συναισθηματικής νοημοσύνης, πιστεύοντας ότι η ικανότητα να συντονίζουμε και να
διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά τα συναισθήματά μας, καθώς και αυτά των σχέσεών μας με τους
άλλους, είναι το κλειδί για την υψηλή απόδοση και την εξαιρετική ηγεσία.

Το coaching στυλ της είναι το solution focus, καθώς πιστεύει ότι βοηθά τον coachee να εστιάζει στις
λύσεις βασιζόμενος στα ισχυρά στοιχεία που διαθέτει ως άνθρωπος.

Δρ. Λίλιαν Τσιαβού: “Cinema Coaching”

Πώς γίνεται σημαντική η διαχείριση αλλαγής σε σημεία καμπής; Πώς ενδυναμώνονται τα άτομα προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις νέες προκλήσεις; Με άξονα αυτά τα δύο ερωτήματα, η εισήγηση θα παρουσιάσει τη σχέση μας με την αλλαγή και τους τρόπους διαχείρισής τους με τη βοήθεια του Cinema Coaching.

Έπειτα από πολύχρονη δραστηριότητα στον ακαδημαϊκό χώρο, η Δρ. Λίλιαν Τσιαβού,
εκπαιδεύτηκε στο Personal & Executive Coaching (Kingston College & Positivity). Έτσι, το ανθρωποκεντρικό ενδιαφέρον της βρήκε γόνιμο έδαφος στο coaching, καθώς ανακάλυψε πώς μπορεί να εμπνεύσει τους συνανθρώπους της να ενισχύσουν τις άπειρες δυνατότητές τους και να τις πραγματώσουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ως διαπιστευμένη coach του ICF σε επίπεδο ACC, ασχολείται με θέματα διαχείρισης
αλλαγής και συγκρούσεων, ανάπτυξης δεξιοτήτων, έμφυλης ποικιλομορφίας (gender
dinversity) και ηγεσίας.

Δημιούργησε το καινοτόμο εργαλείο Cinema Coaching , επεκτείνοντας τις γνώσεις της
στην Κινηματογραφοθεραπεία, τις οποίες μεταδίδει στα δύο προγράμματα e-learning
Kινηματογραφοθεραπείας (Cinematherapy) στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εφαρμόζει το Cinema Coaching στη συνεργασία της με executives του ακαδημαϊκού, επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου, στο πλαίσιο ατομικών συνεδριών, όπως και σε επιχειρηματικά trainings βελτίωσης της απόδοσης και επίδοσης των εργαζομένων.

Άγγελος Δερλώπας: Τι είναι αυτό που κάνει τελικά μια συνεδρία χημείας επιτυχημένη;

Ο Άγγελος Δερλώπας,  ιδρυτής της Positivity μοιράζεται tips και μυστικά για μια επιτυχημένη συνεδρία χημείας coaching. Λάβε μέρος κι εσύ στη σχετική σύντομη έρευνα εδώ!

Ένα μοναδικό διήμερο retreat γεμάτο χαλάρωση, coaching, όμορφα τοπία και άρωμα φύσης στο Σοφικό Κορινθίας και στο θρυλικό The Ranch είναι προ των πυλών και είναι μόνο για τα μέλη του Positivity Club! Ετοιμάστε τη βαλίτσα σας καθώς το πρωί του Σαββάτου στις 18/1/20 αναχωρούμε και επιστρέφουμε στις 19/1/20 νωρίς το απόγευμα.

Μεταξύ άλλων, θα γίνουν παρουσιάσεις μελών του Club αναφορικά με το coaching, ταχύρυθμα διαδραστικά workshops και βέβαια θα κόψουμε την πίτα μας για να καλωσορίσουμε με χαρά, έμπνευση και δημιουργία το 2020! Επίσης, θα υπάρχουν μοναδικά δώρα!

Ημερομηνία διεξαγωγής: 20 Μαίου 2020

 

Ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε ενωμένοι εντός, εκτός και επί ταυτά Covid -19!

Εν μέσω κρίσης, ήρθαμε ακόμα πιο κοντά, συσφίξαμε δεσμούς, μοιραστήκαμε γνώση και εμπειρία και αυτό είναι κάτι το οποίο αναμφίβολα σκοπεύουμε να διατηρήσουμε, να συντηρήσουμε και να… εξελίξουμε.

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το επόμενο Positivity Club night μας έρχεται! Την Τετάρτη 20 Μαίου και ώρα 19.00 –φυσικά μέσω zoom- ο Άγγελος Δερλώπας, η Κατερίνα Μπίτζιου και η Ζωή Ντάρλα κάνουν τρεις διαφορετικές εισηγήσεις για όλους εμάς, αναφορικά με το coaching. Εσύ θα λείπεις; Δήλωσε συμμετοχή εδώ!

«Ο κύκλος της Αλλαγής» με την Κατερίνα Μπίτζιου

Παρουσίαση των συναισθηματικών μεταβάσεων κατά την διάρκεια της απόφασης για αλλαγή και σύνδεση της αλλαγής με την απώλεια.

Πιο συγκεκριμένα τα στάδια: Προ στοχασμού/ Στοχασμός/ Προετοιμασία/ Δράση/ Συντήρηση/ Υποτροπή/ Επίτευξη. Ο Κύκλος της απώλειας (της συνήθειας).

Η Κατερίνα Μπίτζιου είναι επαγγελματίας Personal & Executive Coach, με εξειδίκευση στο  Communication Development και Relationship. Συνοδοιπόρος στην ανάγκη της προσωπικής και επαγγελματικής μας ανάπτυξης και βελτίωσης της ζωής μας.

Με πολυετή επαγγελματική εμπειρία σε πολυεθνικές εταιρείες στον τομέα του Marketing και στον Όμιλο ΟΤΕ, με εξειδίκευση στο CRM στο χώρο των Campaign, αρμόδια υλοποίησης στρατηγικών επικοινωνίας σε όλο τους το φάσμα και τα κανάλια επικοινωνίας, στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας.

Πρόσφατα δημιούργησε το “Live Your Life” όπου προσφέρει υπηρεσίες coaching, με το moto: “Let’s develop together”.

Όραμα της είναι η παροχή αποτελεσματικής στήριξης στους συνανθρώπους μας, που νιώθουν την ανάγκη αλλαγής και αυτοβελτίωσης, για την πραγμάτωση των προσωπικών τους στόχων.

 

«Personality Test – Ocean» με τη Ζωή Ντάρλα

Πολλά λέγονται για τα ψυχομετρικά τεστ. Στις 20 Μαΐου, θα παρουσιάσω ένα μοντέλο για την καλύτερη κατανόηση του εαυτού μας και την αξιοποίηση του στον τρόπο διοίκησης. Πως ορίζεται η προσωπικότητα; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που καθορίζουν την προσωπικότητα; Πως μπορούν τα τεστ προσωπικότητας να μας βοηθήσουν;

Η Ζωή γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σουηδία, σπούδασε και εξειδικεύτηκε στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σχέσεις σε Ελλάδα και Βέλγιο. Η επαγγελματική της εμπειρία τόσο σε Αθήνα, Στοκχόλμη και Βρυξέλλες την έμαθε να λειτουργεί σε πολυπολιτισμικό περιβάλλον. Τα τελευταία 8 χρόνια εργάζεται ως στέλεχος σε πολυεθνικούς ομίλους με εξειδίκευση τόσο στα θέματα διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού καθώς και στην παραγωγική διαδικασία. Personal & Executive coach με εξειδίκευση στο Corporate & Organizational Coaching πιστεύει πολύ στην αλληλεπίδραση στο χώρο εργασίας ως μοχλό προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Υποστηρίζει τόσο τα στελέχη να προχωρήσουν στις απαιτούμενες αλλαγές όσο και τις επιχειρήσεις να επωφεληθούν από τη διαδικασία αυτή.

 

 

«Executive Client Curve» με τον Άγγελο Δερλώπα

Ποια τα κρίσιμα και ταυτόχρονα απαραίτητα στάδια σε μια τροχιά coaching με έναν executive;

Ποια η επίδραση καθενός σταδίου και ποια η αντίστοιχη προσπάθεια που απαιτείται από πλευράς coach;

Yπάρχει αναλογία μεταξύ των δύο τιμών;

Kαι ποια η καμπύλη που αποτυπώνεται;

Ο Άγγελος Δερλώπας, ιδρυτής της Positivity Coaching απαντά σε όλα μας τα ερωτήματα σχετικά με το executive coaching και τις προκλήσεις που κλίνεται να αντιμετωπίσει ο κάθε coach με έναν πελάτη executive σε ένα δύσκολο και απαιτητικό περιβάλλον.