Η αγάπη και εμπιστοσύνη σας προς την Positivity καθώς και η αμέριστη δέσμευσή μας στην ανάπτυξη του ανθρώπου, μας οδήγησαν στην δημιουργία του club.

Σκοπός της ύπαρξής του η καλλιέργεια ενός ουσιαστικού δεσμού ανάμεσά μας που θα προάγει την επικοινωνία, την γνώση και την περαιτέρω ανάπτυξη ιδεών και δεξιοτήτων με την εδραίωση μιας κοινότητας επαγγελματιών που αλληλοεπιδρούν, αλληλοϋποστηρίζονται και δρουν υπεύθυνα και εμπνευσμένα.

Οι αξίες μας είναι η αποφασιστικότητα, η αυθεντικότητα, ο σεβασμός, η ειλικρίνεια και η πρόοδος.

Oι δράσεις μας περιλαμβάνουν βραδιές αμοιβαίας μάθησης, διοργάνωση εκδηλώσεων με υψηλά standards και συμμετοχή κοινού καθώς και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις προσφοράς.

Η Positivity παρέχει την φιλοξενία και την εγγύηση των υψηλών standards της κάθε συνεύρευσης.

Γίνετε μέλος του club, κάνοντας μια δωρεά αξίας 50€ με το όνομα Positivity Coaching στη Διεθνή Αμνηστία εδώ και απολαύστε την εμπειρία της συμμετοχής στο Positivity Club και τα προνόμια που αυτό συνεπάγεται όπως εκπτώσεις σε εκπαιδεύσεις, δωρεάν είσοδο σε εκδηλώσεις, δωρέαν εποπτείες κλπ.

Εμείς, το μόνο που χρειαζόμαστε για να ενταχθείτε στο Club, ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας είναι το αποδεικτικό της δωρεάς, το οποίο θα στείλετε στο e mail μας communication@positivity.gr

Θα είστε σίγουροι ότι έχετε συμπληρώσει σωστά τη φόρμα όταν παραλάβετε αντίγραφο της αίτησής σας μέσω email.

Πληρώστε για ένα έτος

Ξεκινήστε ετήσια συνδρομήΕκδηλώσεις

Ημερομηνία διεξαγωγής: 14 Δεκεμβρίου 2018

Ιωάννα Βομπίρη “Οι μαθησιακοί χαρακτήρες (learning styles) και οι εφαρμογές τους στο Coaching.”

Ώρες: 18:30-21:30

Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα εξερευνήσουμε:

 • Ποιοί είναι οι μαθησιακοί χαρακτήρες και ποιά χαρακτηριστικά έχουν;
 • Ποιός είναι ο δικός μου μαθησιακός χαρακτήρας και τί μπορώ να μάθω μέσα από αυτόν;
 • Πώς οι μαθησιακοί χαρακτήρες επηρεάζουν τον τρόπο που εμείς μαθαίνουμε αλλά και διδάσκουμε;
 • Πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη γνώση που αποκτούμε για τους μαθησιακούς χαρακτήρες στο coaching;
 • Πώς μας βοηθά όταν γνωρίζουμε τον μαθησιακό χαρακτήρα του πελάτη μας κατά τη διάρκεια των συνεδριών coaching;

Η Ιωάννα Βομπίρη είναι επαγγελματίας στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού, έχοντας αποκομίσει άνω των 10 ετών εργασιακή εμπειρία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η εξειδίκευσή της ορίζεται στο σχεδιασμό και υλοποίηση προγραμμάτων εκπαίδευσης, κέντρων αξιολόγησης και ανάπτυξης, στην ανάπτυξη συστημάτων διαχείρισης απόδοσης, στο σχεδιασμό ερευνών ικανοποίησης εργαζομένων, σε έργα προσέλκυσης και επιλογής προσωπικού, καθώς και στο coaching στελεχών και ομάδων.

Εργάζεται ως Group HR Talent Acquisition & Development Expert στον πολυεθνικό Όμιλο εταιρειών Mellon. Στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού στον συμβουλευτικό – ελεγκτικό κλάδο, με την εκπαίδευση και ανάπτυξη στελεχών στους κλάδους του λιανεμπορίου και των κατασκευών, σε διάφορους πολυεθνικούς οργανισμούς και με τη διοίκηση ομάδων, τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση πελατών στον τομέα του λιανεμπορίου.

Έχει ολοκληρώσει επιτυχώς τα προγράμματα Diploma in Team and Leadership Coaching και Mentor Coaching από την Positivity και προετοιμάζεται να λάβει την πιστοποίηση ACC από τον ICF. Διαθέτει πτυχία στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και την Οικονομική Επιστήμη καθώς και μεταπτυχιακό τίτλο στην Διεθνή Διοικητική των Επιχειρήσεων με εξειδίκευση σε θέματα Μάρκετινγκ, Στρατηγικής, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επίσης, είναι πιστοποιημένη από τον ΟΑΕΔ για την πραγματοποίηση εκπαιδεύσεων.

Η είσοδος είναι δωρεάν για τα μέλη του Club (εφ’όσον κάνουν κράτηση στo παρακάτω link) και ανοιχτή σε όλους τους άλλους έναντι καταβολής νομισματικού αντιτίμου αξίας 30€.

Ημερομηνία διεξαγωγής: 15 Ιανουαρίου 2019

Εύα Τσίγκου “Coaching with Integrity , Compassion and Responsibility”

Coaching:   ακεραιότητα/ ευσπλαχνία / υπευθυνότητα

Integrity/ ακεραιότητα (ειλικρίνεια, αλήθεια, εμπιστοσύνη, πληρότητα)-

 1. Τα πιστεύω και τις αξίες που έχουμε και πως διαμορφώνουν την αυτογνωσία μας; Ποια απο αυτα φέρνουμε στην διαδικασια/συζητηση coaching; Ποση επιγνωση αυτων εχουμε;
 2. Ολοι λενε οτι εχουν αυτογνωσια – αλλα ποσο;
 3. Συμπεριφερομαστε παντε με ακεραιότητα;
 4. Πως αυτα επιρεαζουν την δουλια μας και τον/την coachee; Μπορει να μας εμποδισει να ειμαστε αυθεντικη και ανοιχτοι;
 5. ICF- κωδικας ηθικης/ δεοντολογιας – είναι επαρκης;

Compassion/ ευσπλαχνία

 1. Διερευνηση τις διαφορας μεταξυ: ευσπλαχνίας & ενσυναίσθησης (compassion & empathy) και τι ρολο παιζουν στην αποτελεσματικότητα και αναπτυξη της διαδικασιας coaching.
 2. Πως εκδηλωνουμε ευσπλαχνία προς του αλλους και των εαυτο μας;
 3. Ποια είναι η αξια στο να «δινουμε φροντιδα στα συναισθηματα» στη δουλεια μας;
 4. Η δυναμη του «mindful compassionate coaching» τι είναι και πως μπορουμε να το χρησημοποιησουμε στη δουλεια μας;
 5. Models: feel/felt (focusing, exploring and embracing, letting be/go/im, transform/change)

Responsibility/ ευθύνη

 1. Τι ειναι το συμβολαιο coaching και οι αμοιβαιες ευθυνες;
 2. Πως εκφραζουμε και συμφωνουμε στο τι περιμενει ο ενας απο το αλλον σε αυτο το ταξιδι;
 3. Πως λειτουργει η συνεχης ανατροφοδοτηση και ποια η αξια της;
 4. Η αναγκη για συνεχη μαθηση και αναπτυξη του coach και του coaching, προς την βελτιστη εξυπηρετηση των πελατων μας.
 5. Aπαντηση στην ερωτηση: αυτο που κανω βοηθα τον πελατη μου προς την εκπληρωση των στοχων/επιθυμιων/φιλοδοξιων του/της;
 6. Ειμαστε ολα για ολους;

 

H Eύα Τσίγκου υπήρξε στέλεχος σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες, με δραστηριότητες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, κάθως και επιχειρηματίας στο τομέα του Franchising.  Η πολύχρονη επαγγελματική της σταδιοδρομία περιλαμβάνει εξιδείκευση τους τομεις: Πωλήσεις και Μάρκετιγκ, Ανάπτυξη Αγορών, εντός και εκτος Ελλάδας, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Επιλογή και Αξιολόγηση C-suiteστεχελών, Εκπαίδευση και Coaching πωλητών στη λιανική.

Έχει ολοκληρώσει επιτυχώς το προγράμματα Diploma in Team and Leadership Coaching από την Positivity και προετοιμάζεται να λάβει την διαπίστευση από τον ICF.

Διαθέτει πτυχίο (B.A) απο το Πανεπιστήμιο Concordia του Μόντρεαλ, Κάναδα, στην Ψυχολογία, με εξιδείκευση στην Συμβουλευτική Ψυχολογία και Τ-groups.  Επίσης έχει λάβει πιστοποίηση απο την Αμερικανικη εταιρία Συμβούλων, Richardson Consulting, στή μέθοδο, Consultative Selling Skills.

 

Η είσοδος είναι δωρεάν για τα μέλη του Club (εφ’όσον κάνουν κράτηση στo παρακάτω link) και ανοιχτή σε όλους τους άλλους έναντι καταβολής νομισματικού αντιτίμου αξίας 30€.

Ημερομηνία διεξαγωγής: 11 Φεβρουαρίου 2019

Ρένα Πουκαμισά “The Swan Theory: A Life Map to help you reach your destination in this life.”

Η θεωρία αυτή βασίζεται στην γνώση των τεσσάρων πλευρών της προσωπικότητάς μας:
ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ, ΣΤΟΧΟΙ, ΑΝΑΓΚΕΣ
Χρησιμότητα
 • Ως εργαλείο Αυτογνωσίας
 • Ως εργαλείο σωστής στοχοθεσίας
Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα για να :
 1. Βάλουμε την ζωή μας σε μία σειρά.
 2. Να καταλάβουμε τον Εαυτό μας και την ζωή μας
 3. Να επιτύχουμε τους στόχους μας.
 4. Μας βοηθά να δώσουμε κατεύθυνση αλλά και κίνητρο για περαιτέρω ανάπτυξη και πρόοδο.
Βάζοντας την ζωή μας και την προσωπικότητά μας σε μία τάξη, γινόμαστε το άτομο που θέλουμε και μπορούμε να είμαστε.
Μπορούμε να επιτύχουμε ό,τι θέλουμε να επιτύχουμε στην ζωή μας.
Παρόλα αυτά, χρειαζόμαστε ένα μονοπάτι για να ακολουθήσουμε, με τον ίδιο τρόπο που χρειαζόμαστε έναν οδικό χάρτη αν θέλουμε να φτάσουμε σε έναν προορισμό.

Το να γνωρίσουμε τον χάρτη της ζωής μας αποτελεί προυπόθεση για μία γεμάτη και ικανοποιητική ζωή σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης.

Το workshop αποτελείται από :
Παρουσίαση – κατανόηση της θεωρίας.
Κατευθυνόμενος  Διαλογισμός στην θεωρία SWAN. Ερχόμενοι σε μία εσωτερική, χαλαρή και υποσυνείδητη κατάσταση επιτρέπουμε στον Ανώτερο Εαυτό μας να “ παρουσιασθεί “.
Πρακτική άσκηση. Αναγνώριση και Βελτίωση του προσωπικού μας χάρτη.

Η Ρένα Πουκαμισά έχει πτυχίο στις Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση του Εθνικού Καποδιστιριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με περαιτέρω ειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων  του Oxford college. Οι σπουδές της στις Πολιτικές Επιστήμες της έδωσαν την βάση και τις γνώσεις για να αναπτύξει κριτική σκέψη και την έμαθαν να αλληλεπιδρά σε ποικίλα και διαφορετικά περιβάλλοντα. Αυτό την βοηθάει να καταλαβαίνει το σημερινό κοινωνικό περιβάλλον και να υποστηρίζει ανθρώπους που αισθάνονται ότι τα αδιέξοδα πληθαίνουν καθημερινά γύρω τους και ως αποτέλεσμα βιώνουν έντονο stress.

Στην δεκαετία του ΄90 συναντά την γιόγκα και αυτό αλλάζει την ζωή της. Σπουδάζει την Γιόγκα και την Φιλοσοφία της Γιόγκα και εκπαιδεύεται στο σύστημα της Σατυανάντα. ΄Εκτοτε ανανεώνει συστηματικά της γνώσεις της, συμμετέχοντας σε διάφορα σεμινάρια επιμόρφωσης  σε Ελλάδα, Αγγλία και  Ινδία. Ιδρύει το 2002 το ATMA DARSHAN YOGA GENTRE. Όπου στεγάζει την αγάπη της για την γιόγκα και το ενδιαφέρον – φροντίδα της για τους άλλους. Το 2018 το Atma Darshan εμπλουτίζεται με νέες υπηρεσίες αυτογνωσίας και μετονομάζεται σε HARMONIOUS LIVING, ώστε να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες των μαθητών της.

Μέσα από την διδασκαλία της έχει επηρεάσει θετικά την ζωή εκατοντάδων ανθρώπων και τους έχει βοηθήσει να διαχειρισθούν τις προκλήσεις ενός διαρκώς μεταβαλλόμενου κόσμου.Έχει σπουδάσει Personal and Executive Coaching με εκπαίδευση στην Positivity και είναι μέλος στο International Coach Federation. Σκοπός της σαν coach είναι να βοηθά τους ανθρώπους να αναδεικνύουν τις δυνατότητές τους έναντι των προβλημάτων τους και να δημιουργούν εφικτές λύσεις στα προβλήματά τους. Κινείται πάντα με γνώμονα την ανάπτυξη και υποστήριξη του ανθρώπου και όλες της τις σπουδές και προσπάθειες τις κατηύθυνε με κίνητρο να κάνει επάγγελμα αυτό που αγαπά. Της αρέσει να προωθεί την προσωπική και επαγελματική μάθηση και να την εντάσσει σε νέα επιχειρήματα. Την χαρακτηρίζει η ικανότητά της να βρίσκει σημείο ισορροπίας και δύναμης εκεί που για τους περισσότερους δεν υπάρχει.

Η είσοδος είναι δωρεάν για τα μέλη του Club (εφ’όσον κάνουν κράτηση στo παρακάτω link) και ανοιχτή σε όλους τους άλλους έναντι καταβολής νομισματικού αντιτίμου αξίας 30€.