Diploma in Positivity Coaching (Personal & Executive)

Άγγελος Δερλώπας, PCC

Positivity Leader Ο Άγγελος Δερλώπας είναι βραβευμένος & διαπιστευμένος επαγγελματίας coach, με πάνω από 1,500 ώρες εμπειρία στο coaching και πάνω από 3,000 ώρες διδασκαλίας στο coaching. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στη Ψυχολογία. Έχει εκπαιδευτεί στο coaching σε Αγγλία, Ιρλανδία και ΗΠΑ, έχει σπουδάσει Mindfulness Awareness Practices στο UCLA και ασκεί διαλογιστικές τεχνικές επί 10 χρόνια. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του ICF Greece.

Έναρξη: Αθήνα Φεβρουάριος 2018 | Θεσσαλονίκη Ιανουάριος 2018

Κάντε coaching, με αποτελέσματα !

Συναντήστε τον καλύτερο εαυτό σας στις εκπαιδεύσεις μας.

Με πιστοποίηση ICF και την εγγύηση της Positivity.

Θεωρητικά τεκμηριωμένο.
Με πλήθος από εργαλεία και μοντέλα και τα πιο σύγχρονα coaching πρωτόκολλα.
Με πρακτική και εποπτεία σε ένα περιβάλλον εγγυημένης μάθησης.
Όχι απλά θεωρίες σε συνθήκες εργαστηρίου: Με εκπαιδευτές που έχουν πολυετή εμπειρία στην αγορά και ξέρουν να συνδέουν την εκπαίδευση με την πρακτική εφαρμογή σε αληθινές συνθήκες.

Σύγχρονο και αποτελεσματικό. Σύγχρονο επειδή ευθυγραμμίζεται με τα νεότερα και υψηλότερα standards του ICF. Σύγχρονο επίσης επειδή ενσωματώνει τα πιο τελευταία ευρήματα που πληροφορούν το διεπιστημονικό πεδίο του coaching. Aυτό σε συνδυασμό με την εκπαιδευτική εμπειρία, που έχουμε συσσωρεύσει, το κάνει και περισσότερο αποτελεσματικό από τα παλαιότερα προγράμματα.

Μέσα από την έμπειρη σχεδίαση των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων, μπορείς να αναπτύξεις ευχέρεια στο να δημιουργείς διεισδυτικές και εστιασμένες συζητήσεις οι οποίες βοηθούν τους ανθρώπους να βιώσουν μια δυναμική μετακίνηση στον τρόπο σκέψης τους, να ευθυγραμμίσουν την πρόθεσή τους με δράση και να κινηθούν αποφασιστικά προς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών που παρουσιάζει η Positivity Coaching είναι σχεδιασμένο να σας ανεβάσει στην κορυφή της αγοράς του coaching στη χώρα μας και όχι μόνο. Είναι καινοτόμο γιατί συνδυάζει τη Θετική Ψυχολογία με το Coaching και την εγγύηση της Positivity.
Για 1η φορά στην Ελλάδα, πρόγραμμα εκπαίδευσης Coaching βασισμένο στις θεωρίες των Seligman (θετική ψυχολογία), Αchor (σύνδεση με εργασία) , Dweck (νοοτροπία), Fredrickson (θετικότητα), Chamine (θετική νοημοσύνη), Csikszentmihalyi (ροή), Kabat-Zinn (ενσυνειδητότητα), Cooperrider & Srivastva (επαινετική διερεύνηση) για την υποστήριξη της ανάπτυξης και ευημερίας.

Η σχολή είναι πιστοποιημένη από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων ΕΟΠΠΕΠ του Υπουργείου Παιδείας σαν Κέντρο δια βίου μάθησης 1 (Κδβμ1).

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης:

 • είναι πιστοποιημένο από το μεγαλύτερο διεθνή οργανισμό International Coach Federation (ICF) σαν ACSTH για 60 ώρες. Αυτό σημαίνει ότι το δίπλωμά σας έχει παγκόσμια αναγνώριση,
 • το δίπλωμα σας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσετε για την προσωπική σας ICF διαπίστευση (ACC),
 • μπορεί να επιδοτηθεί από το ΛΑΕΚ/ΟΑΕΔ και αποτελεί επιλέξιμη δαπάνη από το ΕΣΠΑ 2014-2020.

ACSTH_PRINT

Αν έχετε στόχο να εξασκήσετε με τον καλύτερο  τρόπο το coaching, να υποστηρίξετε την ανθρώπινη ανάπτυξη και ευημερία και να κατοχυρώσετε την  προσωπική σας παρουσία στην ανερχόμενη αγορά του coaching ο δρόμος σας είναι η Positivity.

Lead instructor: Άγγελος Δερλώπας, PCC
Faculty: Καλλιόπη Γκόρη, Καλλιόπη Κουκουλέτσου, Στέλλα Γαμβρέλλη, ACC.

Διαβάστε εδώ για τους όρους μετεγγραφής φοιτητών.

Οι πυλώνες:

Το Diploma in Positivity Coaching  προσφέρει  πρόσβαση  σ’ ένα ευρύ, ουσιαστικό, μεθοδικό, ενημερωμένο  και υψηλής ποιότητας περιεχόμενό ανάλογο με αυτό που διδάσκονται οι σπουδαστές του coaching διεθνώς. Παράλληλα προσφέρει ουσιαστική γνώση όχι μόνο στην εφαρμογή αλλά  και στην κουλτούρα, τις αξίες και τη δεοντολογία του coaching.

Αναγνωρίζοντας ότι πέρα από γνώσεις  και πληροφορίες το coaching είναι μια δυναμική διαδραστική διαδικασία, το πρόγραμμα του Diploma in Positivity Coaching είναι δομημένο κατάλληλα για να προσφέρει χειροπιαστές δεξιότητες και βιωματική κατανόηση στους σπουδαστές. Αποτελείται από θεματικές ενότητες η διδασκαλία των οποίων γίνεται σε διαδραστικά, βιωματικά, μεταμορφωτικά εργαστήρια, κατά τη διάρκεια των οποίων η θεωρία γίνεται άμεσα πράξη μέσα από συνεχή εξάσκηση, προκλήσεις και ζωντανά παραδείγματα. Ο συνδυασμός όλων αυτών, παράλληλα με τις εργασίες πάνω στη διεθνή βιβλιογραφία, την αποτύπωση της προσωπικής πορείας αφομοίωσης του κάθε σπουδαστή, αλλά και η ουσιαστική αξιολόγηση μέσω παρατηρήσεων και  θεμάτων που προκύπτουν από τη ζωντανή διαδικασία coaching έχουν ως αποτέλεσμα τη βαθιά κατανόηση του.

Την αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα του προγράμματος εξασφαλίζει με τα προσόντα, την πείρα και τη συνολική παρουσία του ο  εκφραστής και συνδετικός κρίκος της εκπαιδευτικής διαδικασίας και ιδρυτής της Positivity Coaching Άγγελος Δερλώπας, PCC, CMC. Επιπλέον, η Positivity είναι Κέντρο δια βίου μάθησης 1 (ΚΔΒΜ1), πιστοποιημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) του Υπουργείου Παιδείας με Κωδ. Αδείας: 2100326.

Οι εκπαιδευόμενοι έχουν τα επιπλέον ακόλουθα προνόμια:

superv_cl.png 1 χρόνο δωρεάν group supervision!
alumni_cl.png Ένταξη στο Positivity Alumni με τα προνόμια που αυτό συνεπάγεται.

To πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε Managers και Executives, HR professionals και Trainers, Πιστοποιημένους Coaches που θέλουν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους στο coaching, Coaches που θέλουν να αποκτήσουν μια περισσότερο συστηματική και μεθοδική γνώση-εφαρμογή στο coaching που θα τους επιτρέψει να εξελιχτούν αποτελεσματικότερα.
Επίσης, σε Εκπαιδευτικούς, άτομα με εμπειρία σε Business, Management, Human Resources, Training & Development, Leadership, όπως και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να γίνει περισσότερο αποδοτικός στην επαγγελματική του ζωή.

 • Coaching definitions & distinctions, Coaching history
 • Core Competencies
 • Code of Ethics & FAQs
 • Structure of a coaching session
 • Balance Wheel
 • SMART goal setting
 • TOMS Model / GROW model / GROWTH model / OSCAR Model / CLEAR model / FEEL Model / 4Ds model / Immunity to change model
 • Belief systems, Values, Hierarchy of needs
 • Executive toolkit
 • Appreciative Inquiry
 • Mindful Coaching
 • 4 step coaching into Abundance Intelligence (AQ)
 • Emotional, Social & Positive Intelligence
 • Positive Genius

Η συμμετοχή κατά 80% είναι υποχρεωτική για την επιτυχία σας στο Δίπλωμα, προτείνεται όμως να δεσμευτείτε να έχετε 100% παρακολούθηση, λόγω της φύσης αυτού του μοναδικού προγράμματος.
Κατά την διάρκεια του προγράμματος θα κάνετε:

 • Πέντε παρατηρούμενες συνεδρίες coaching,
 • Δύο επιθεωρήσεις βιβλίων,
 • Παρουσίαση θέματος,
 • Ημερολόγιο αναστοχασμού,
 • Τελική εργασία τριών χιλιάδων λέξεων.

Διαβάστε εδώ την Πολιτική Προγραμμάτων της Positivity Coaching.

Τέλος, θυμηθείτε ότι για να γίνετε καλός coach πρέπει πρώτα να κοιτάξετε στον εαυτό σας. Σας προσκαλούμε να διατηρείτε ανοιχτή στάση σε όλη αυτή την θετική διαδικασία.
Να είστε έτοιμοι να ενστερνιστείτε νέες ιδέες και έννοιες και, ελπίζουμε, νέες συνειδητοποιήσεις σε σχέση με το ποιοί είστε εσείς και ποιοι είναι οι άλλοι.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ν’ απολαύσετε το ταξίδι!  

Tα δίδακτρα του προγράμματος είναι 1,950€ (6 δόσεις με πιστωτική κάρτα)
Εφάπαξ εξόφληση 1,650€.
Κατηγορίες εκπαιδευομένων που δικαιούνται έκπτωση (διαβάστε εδώ)

Σπουδές ή/και προϋπηρεσία σε Management ή/και Ανθρωπιστικές σπουδές, ελάχιστη ηλικία 25 ετών, βασική γνώση αγγλικών και χρήσης Η/Υ.

Positivity, Κοραή 12, Αγία Παρασκευή (Αθήνα).

 • Αποστολή σύντομου βιογραφικού σημειώματος (μία ή δύο σελίδες).
 • Περιγραφή της εμπειρίας ή/και των φιλοδοξιών που έχετε για το coaching.
 • Συνέντευξη με τον Διευθυντή του προγράμματος (Άγγελος Δερλώπας, PCC, CMC).

To πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από το Inernational Coach Federation (ICF), με  ACSTH για 60 ώρες εκπαίδευσης και μπορεί να σας οδηγήσει στην προσωπική σας διαπίστευση (ICF ACC credential).

ACSTH_PRINT

Το  ICF εγγυάται πολύ υψηλά standards και αναγνώριση σε όλο τον κόσμο.

Δείτε εδώ, στο site του ICF Global, λεπτομέρειες για το ICF ACSTH του προγράμματος.

Αθήνα:
Φεβρουάριος 2 & 3
Μάρτιος 2 & 3
Μάρτιος 30 & 31
Μάιος 4

Θεσσαλονίκη:
Ιανουάριος 27 & 28
Μάρτιος 10
Μάρτιος 31
Απρίλιος 28
Μάιος 19
Ιούνιος 30