Το coaching γιορτάζει και μαζί του γιορτάζουμε όλοι μας

Την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου, γιορτάζει η Αλλαγή, η Αυθεντικότητα, η Πίστη και η Εμπιστοσύνη, η Εχεμύθεια, η ατέρμονη Θέληση του Ανθρώπου για τη Ζωή, η βαθιά Ανάγκη του να Εξελιχθεί, να Ωριμάσει, να Μάθει, να Αναστοχαστεί και να Ανθίσει!

Την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου γιορτάζουν επίσης όλα αυτά που μας ξεχωρίζουν σαν επαγγελματίες coaches και συνάμα ξεχωρίζουν το επάγγελμά μας. Διαφάνεια, Δέσμευση, Διορατικότητα, Αξία, Επένδυση, Γνώση, Αξιολόγηση, Επιστημονικότητα, Αποτελεσματικότητα, Υψηλά standards.

«Όταν μια συμπεριφορά κανονικοποιείται μεσ’ την κουλτούρα που μας περιβάλλει τότε γίνεται… αόρατη. Η πρακτική μας στο coaching ευθυγραμμίζει την επίγνωση με τη δράση εκείνη που τροφοδοτείται από τους σκοπούς και τις αντίστοιχες προτεραιότητες.» -Άγγελος Δερλώπας, MSc, PCC.

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι στο πλαίσιο εορτασμού της International Coaching Week (4-10 Μαΐου) η Positivity Coaching διεξάγει αριθμό μίνι συνεντεύξεων με στελέχη εταιρειών σχετικά με τα οφέλη του coaching στον εργασιακό χώρο. Θα προβάλλουμε τις συνεντεύξεις την Πέμπτη 7/5 στις 12μμ μέσα από το κανάλι μας στο  ΥοuTube.

Να είστε όλες και όλοι συντονισμένοι!

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συνεργάτες, τους συναδέλφους και τους Positivians καθώς όλοι αυτοί είναι ο λόγος που κάνουμε τη διαφορά!

Let’s celebrate it!

Leave a comment

Your email address will not be published. (Required)

You can use these tags