Ραντεβού στα live και δια ζώσης στη… Θεσσαλονίκη!

Έναρξη νέου τμήματος «Diploma in Positivity Coaching: Personal and Executive»

στη Θεσσαλονίκη | Νοέμβριος 2021

Και ναι, είναι γεγονός: Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι οι δια ζώσης εκπαιδεύσεις της Positivity Coaching για το πρόγραμμά μας «Diploma in Positivity Coaching: Personal and Executive» ξεκινούν στην πανέμορφη συμπρωτεύουσα τον Νοέμβριο ’21, με ολιγομελές τμήμα και φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον Covid-19, ο οποίος τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έβαλε φρένο στις δια ζώσης εκπαιδεύσεις μας και η αλήθεια είναι πως… λείπουν σε όλους. Όπως καταλαβαίνετε… η συγκίνηση είναι μεγάλη διότι επιστρέφουμε!

Αν λοιπόν μένεις στη Θεσσαλονίκη, αν θέλεις να κάνεις στροφή στην καριέρα σου αλλά και τη ζωή σου, να αναπτύξεις την αυτογνωσία σου, να βοηθήσεις τον εαυτό σου, αλλά και τους άλλους μέσα από τα πιο σύγχρονα εργαλεία, μοντέλα και πρωτόκολλα coaching και αν πιστεύεις ότι το επαγγελματικό coaching είναι κάτι που σε αφορά… το «Diploma in Positivity Coaching: Personal and Executive» είναι για ΣΕΝΑ! Μη ξεχνάς: Λίγος χρόνος απομένει και οι εγγραφές έχουν ΗΔΗ ξεκινήσει. Είσαι έτοιμ@;

Με πιστοποίηση ICF και την εγγύηση της Positivity

 • Θεωρητικά τεκμηριωμένο.
 • Με πλήθος από εργαλεία και μοντέλα και τα πιο σύγχρονα coaching πρωτόκολλα.
 • Με πρακτική, mentor coaching και εποπτεία σε ένα περιβάλλον εγγυημένης μάθησης.

…το «Diploma in Positivity Coaching: Personal and Executive» είναι ειδικά σχεδιασμένο να σε ανεβάσει στην κορυφή της αγοράς του coaching στη χώρα μας και όχι μόνο.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα

Σε αυτό το πρόγραμμα, εκπαιδεύεσαι στο ατομικό coaching και μαθαίνεις να κάνεις συνεδρίες one to one με ιδιώτες και στελέχη επιχειρήσεων. Εν ολίγοις… όλος ο θαυμαστός κόσμος του Coaching είναι εδώ και σε περιμένει να τον ανακαλύψεις… στην ΠΡΑΞΗ!

 • διαρκεί εξήντα 30 εκπαιδευτικές ώρες δια ζώσης, 21 ώρες live online (σύγχρονες) και πολλές-πολλές ασύγχρονες,
 • είναι μέρος ACTP πιστοποιημένου προγράμματος από το μεγαλύτερο διεθνή οργανισμό International Coaching Federation (ICF) και δίνει 60 ACSTH ώρες. Αυτό σημαίνει ότι το δίπλωμά σου έχει παγκόσμια αναγνώριση,
 • το δίπλωμα σου δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσεις για την προσωπική σου διαπίστευση ACC από το ICF (λεπτομέρειες εδώ)
 • επίσης, μπορείς να συνεχίσεις στην ολοκλήρωση του ACTP προγράμματος και να πάρεις την προσωπική σου διαπίστευση PCC από το ICF (λεπτομέρειες εδώ),
 • μπορεί να επιδοτηθεί από το ΛΑΕΚ/ΟΑΕΔ,
 • Tα manuals, υλικό, παραδοτέα και η διάδραση υποστηρίζονται από την πλατφόρμα Moodle.
 • Τα δια ζώσης εργαστήρια γίνονται στη Σχολή.

Μάθε να κάνεις coaching με αποτελέσματα…

Συνάντησε τον καλύτερο εαυτό σου στις εκπαιδεύσεις μας!

Περιλαμβάνει:

 • Τρεις ατομικές συνεδρίες coaching με διαπιστευμένο ACC Coach
 • 7 δίωρα group mentor coaching online
 • 4 ωριαία supervision online

Δίδακτρα: 2.150€ εφάπαξ καταβολή

Διαθέσιμος διακανονισμός: 450€ προκ/λή και τρεις μηνιαίες δόσεις των 595€.


Έναρξη: Νοέμβριος 2021

Διάρκεια προγράμματος: 7 μήνες
Ώρες εργαστηρίων: 09.00-14.00

Ημερομηνίες:

20/11/2021 & 21/11/21
11/12/2021
15/01/2022
05/02/2022*
02/04/2022

*Η χρονική περίοδος ανάμεσα στις δύο τελευταίες ημερομηνίες εργαστηρίων του προγράμματος είναι περίοδος μελέτης, συγκέντρωσης εμπειρίας** και εποπτείας, ομαδικών εργασιών και συγγραφής διπλωματικής εργασίας.

**25 ώρες πρακτικής σαν coach, 3 ώρες σαν coachee με επιλεγμένους ACC coaches, συμμετοχή σε study groups (book study groups ή peer coaching groups) και ελάχιστη υποχρεωτική συμμετοχή σε 3 συνεδρίες εποπτείας.


Με την εγγραφή σου λαμβάνεις εντελώς δωρεάν το κεντρικό εγχειρίδιο του προγράμματος και πρώτο επιστημονικά τεκμηριωμένο οδηγό coaching στην Ελλάδα, «Οδηγός Coaching: Παράγοντας αποτελέσματα σε κάθε συνθήκη» των Α. Δερλώπα – Μ. Παυλάκη.

Αν έχεις στόχο να εξασκήσεις με τον καλύτερο τρόπο το coaching, να υποστηρίξεις την ανθρώπινη ανάπτυξη και ευημερία και να κατοχυρώσεις την  προσωπική σου παρουσία στην ανερχόμενη αγορά του coaching ο δρόμος σου είναι η Positivity Coaching!

Τον Νοέμβρη στη Θεσσαλονίκη ξεκινάμε.

Ραντεβού στα live και δια ζώσης!

Leave a comment

Your email address will not be published. (Required)

You can use these tags