Ο πρώτος Οδηγός Coaching στην Ελλάδα είναι γεγονός!

Η Σύγχρονη Εκδοτική Ε.Π.Ε. παρουσιάζει στον ΙΑΝΟ το βιβλίο Οδηγός Coaching: Παράγοντας αποτελέσματα σε κάθε συνθήκη, σε επιμέλεια των Άγγελου Δερλώπα και Μάνου Παυλάκη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

«Το coaching είναι κάτι τελείως διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο».

Το περιμέναμε καιρό και τώρα γίνεται πραγματικότητα. Ο λόγος φυσικά για την έκδοση του βιβλίου μας «Οδηγός Coaching: Παράγοντας αποτελέσματα σε κάθε συνθήκη», ή αλλιώς ο πρώτος οδηγός coaching στην Ελλάδα είναι γεγονός. Ένα βιβλίο που δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη, βαθιά επιστημονικότητα σε όλα τα πεδία, μεράκι και σκληρή δουλειά από όλους τους συντελεστές του, ανυπομονεί να μεταφέρει σε κάθε άνθρωπο που τον αφορά, γνώση, φως και… εναλλακτικές οπτικές.

Τι είναι τελικά το coaching και ποια η ιστορία του; Σε ποια πεδία εφαρμόζεται και τι προσφέρει εν τέλει στους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις; Τι κάνει έναν καλό coach… καλύτερο και ποιος ο ρόλος του νέου αυτού επιστημονικού πεδίου και διαρκώς εξελισσόμενου σε ένα κόσμο που αλλάζει εξίσου διαρκώς;

Καθηγητές Πανεπιστημίων, ακαδημαϊκοί και καταξιωμένα στελέχη της αγοράς δημιουργούν ένα μοναδικό εγχειρίδιο που μας ταξιδεύει από τη θεωρία στην πράξη στο μαγικό κόσμο του coaching και μας υπόσχεται αλλαγή σε όλα τα επίπεδα. Αυτή είναι η πρόκληση, αυτός και ο στόχος!

Κάποιοι λένε λοιπόν ότι το καλό, αργεί να γίνει. Άλλοι πάλι πιστεύουν ότι συνέβη για να έχουμε τον τελευταίο λόγο στη δεκαετία που φεύγει. Σε κάθε περίπτωση στις 19/12 και ώρα 18.00 θα παρουσιάσουμε το βιβλίο μας στον ΙΑΝΟ –που είναι ο θεός των ενάρξεων και των μεταβάσεων- και σας περιμένουμε να το αποχαιρετήσουμε στο ταξίδι που ξεκινάει!

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Μανώλης Κουτούζης Αν. Καθηγητής Εκπαιδευτικής Ηγεσίας ΕΑΠ

Θωμάς Μπαμπάλης Κοσμήτορας της Σχολής Αγωγής ΕΚΠΑ

Αγγελική Μπουρμπούλη Υπεύθυνη Σπουδών και Έρευνας του ΕΣΔΔΑ

Μάρθα Μυλωνά Senior Principle Korn Ferry

Κωνσταντία Πάλλα President Εlect ICFGreece

και οι συγγραφείς/επιμελητές του βιβλίου

Άγγελος Δερλώπας και Μάνος Παυλάκης

 

Συντελεστές: Ντόρα ΑγγελοπούλουΔημήτρης ΑλεξάκηςΣτέλλα ΓαμβρέλληΕλισάβετ ΓεωργίουΔέσποινα ΔασενάκηΆγγελος ΔερλώπαςΑγάθη ΛακιώτηΕλένη ΟρφανούΜάνος ΠαυλάκηςΧριστίνα Ρούσση-Βέργου.

Leave a comment

Your email address will not be published. (Required)

You can use these tags