Γνωρίζοντας την πιο αληθινή εκδοχή του coaching εαυτού μου

Εκπαίδευση, πρακτική, αναστοχασμός. Το πρώτο είναι μια καλή βάση, είναι η αρχή και εφόσον υπάρχει διάθεση για εξέλιξη και επαγγελματισμό, η εκπαίδευση είναι συνεχιζόμενη. Το δεύτερο είναι το «dancing in the moment» όπως λέμε στο coaching. Η τριβή με τους πελάτες ή coachees, οι αληθινές διαστάσεις της πραγματικότητας, μιας coaching συνεδρίας, ή μιας coaching καριέρας. Είναι η εκπαίδευση και η πρακτική αρκετές για την εξέλιξη μας από μόνες τους; Μπορούν να μας οδηγήσουν στην πιο ουσιαστική και ώριμη εκδοχή του (coaching) εαυτού μας; Κάπου εδώ έρχεται ο αναστοχασμός για να δώσει την απάντηση σε αυτό το ερώτημα…

Μαθαίνω πώς μαθαίνω. Αισθάνομαι πώς μαθαίνω. Βιώνω πώς μαθαίνω. Το κάνω τμήμα μου, μάθημά μου και προχωρώ με πιο σταθερά βήματα. Προχωρώ ουσιαστικά. Εξελίσσομαι φυσικά και φυσικά… ανθίζω. Αν το coaching είναι η άμαξα που μας οδηγεί στο να εκπληρώσουμε τους στόχους μας, ο αναστοχασμός είναι το κλειδί για να μάθουμε πως καταφέρνουμε να περάσουμε από τη συνειδητοποίηση στην ενέργεια και από την ενέργεια στην επιτυχία!

Μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια επιτυχημένης παράδοσης και οργάνωσης ICF πιστοποιημένων εκπαιδεύσεων, η Positivity Coaching, η πρώτη σχολή στην Ελλάδα που πιστοποίησε εκπαίδευσή της με τα πρότυπα ICF, από την οποία έχουν αποφοιτήσει σχεδόν οι μισοί Έλληνες ICF διαπιστευμένοι coaches αναβαθμίζει τα εκπαιδευτικά της προγράμματα και εντάσσει εντελώς δωρεάν 14 ώρες group mentor coaching εστιάζοντας στην πρακτική και τον αναστοχασμό μέσα σε ένα συνδημιουργικό πλαίσιο μάθησης, στο οποίο ουσιαστικά μαθαίνουμε πώς να… μαθαίνουμε. Εν ολίγοις, ο πήχης ανεβαίνει. Δεν είναι τυχαίο ότι από ουκ ολίγους η Positivity Coaching έχει χαρακτηριστεί ως η Σχολή με τα υψηλότερα standards.

Ο Άγγελος Δερλώπας, διευθυντής των προγραμμάτων, πιστοποιημένος ICF Assessor και πιστοποιημένος ICF Mentor Coach από το 2013 έχοντας παρουσιάσει τα ευρήματα του σε συνέδρια σε 4 ηπείρους (Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Αφρική και Ασία) με πάνω από 2,000 ώρες εμπειρία στο coaching και πάνω από 3,000 ώρες διδασκαλίας στο coaching αποτελεί ομολογουμένως τον νούμερο ένα μέντορα στο μαγικό ταξίδι που λέγεται coaching και σταθερά ανεβάζει τον πήχη. Αυτή είναι η πρόκληση, αυτός και ο στόχος.

Πολλοί κάνουν λόγο για συνταγές επιτυχίας και αποτελεσματικά «how to». Στην Positivity Coaching πιστεύουμε ότι ο κάθε άνθρωπος και επίδοξος coach είναι ικανός να δημιουργήσει τη δική του συνταγή με όσα ενδιαφέροντα συστατικά επιθυμεί και αγαπά για να οδηγηθεί στο μοναδικό του «how to» μέσα από αναστοχασμό, ενσυνειδητότητα, ουσιαστική υποστήριξη και κυρίως σεβασμό στην προσωπικότητα και τις δυνατότητές του. Συνεργαζόμαστε στη μάθηση και στην ανάπτυξη με ανθρώπους που επιλέγουν να γίνονται ο λόγος που κάνουμε τη διαφορά.

Μάθετε περισσότερα για τα νέα μας, αναβαθμισμένα προγράμματα εδώ.

Yours in coaching,

Positivity Coaching

One Comment

  1. | Reply

    Great content! Super high-quality! Keep it up! 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. (Required)

You can use these tags