Τα προγράμματα της Positivity Coaching έχουν τα πλεονεκτήματα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης προσφέροντας ταυτόχρονα μια σύγχρονη βιωματική εμπειρία. Οι εκπαιδευόμενοι συμμετέχουν σε ζωντανές διαλέξεις και υλοποιούν θεωρητικές και βιωματικές εργασίες.

Στο e-learning χρησιμοποιούμε την τεχνολογία συνδυάζοντας την αξιόπιστη και καθιερωμένη πλατφόρμα του Moodle για όλη την ασύγχρονη επικοινωνία, ενώ για το σύγχρονο μέρος των live online εργαστηρίων χρησιμοποιούμε την τεχνολογία αιχμής του Zoom που μας επιτρέπει να κάνουμε όλες τις απαραίτητες λειτουργίες με παράλληλες κάμερες, παρουσιάσεις με live σημειώσεις και ξεχωριστά break-out rooms που μόνο το Zoom μας επιτρέπει να έχουμε κάτι ισάξιο της ζωντανής αλληλεπίδρασης ενός εργαστηρίου που γίνεται σε φυσικό χώρο.

Μέσα από την έμπειρη σχεδίαση των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων, μπορείτε να περιμένετε ότι θα αναπτύξετε ευχέρεια να δημιουργείτε διεισδυτικές και εστιασμένες συζητήσεις οι οποίες βοηθούν τους ανθρώπους να βιώσουν μια δυναμική μετακίνηση στον τρόπο σκέψης τους, να ευθυγραμμίσουν την πρόθεσή τους με δράση και να ενεργήσουν αποφασιστικά προς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  • Πληροφορίες εδώ.

 

_mg_7385

Πληροφορίες: Τηλεφωνήστε στο 210 6515376

Δευτέρα ως Παρασκευή: 10πμ-2μμ

_mg_7274