Workshop

1486650_737430116326432_5091411518143162571_n.jpg

“Winners for Life” – Νικητές για μια ζωή

Τολμήστε να ονειρευτείτε, βάλτε ξεκάθαρους στόχους στη ζωή σας και πραγματοποιήστε τους. Τα πάντα είναι εφικτά αρκεί να το πιστέψετε εσείς οι ίδιοι.
Σχεδιάστε εσείς τη ζωής σας και πάψτε να είστε απλοι παρατηρητές.

Μάθετε πώς να εφαρμόσετε ένα προσωπικό σχέδιο νίκης βασισμένο στις δικές σας επιθυμίες και μόνο.

Σεμινάριο ζωής – σεμινάριο Life Coaching με τους Άγγελο Δερλώπα και Κώστα Κωστόπουλο.

Διάρκεια: 3 μήνες (κάθε Τετάρτη 18:00-20:00)
Κόστος: 60 € / μήνα
Τόπος: L. A. (Life n Art) Theater
(Κωνσταντινουπόλεως 82 – ΓΚΑΖΙ Μετρό Κεραμικός)
Τηλ. 210 5789337
www.latheater.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:
Το πρόγραμμα αναλύει και αξιοποιεί τον άνθρωπο ολιστικά, με τις γνώσεις και τις δεξιότητές που ο κάθε ένα προσωπικά διαθέτει και επίσης εξελίσσει τις προοπτικές του μέσα από ένα δομημένο πλάνο ενεργειών.

Έτσι ο συμμετέχων στο πρόγραμμα «Winners for Life» επανακτά όχι μόνο τις δυνάμεις και την αυτοπεποίθησή του αλλά και ένα αναβαθμισμένο ή, ίσως ακόμα, εντελώς νέο σχέδιο ζωής, σύμφωνα με τις πραγματικές, προσωπικές, βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες.

Το πρόγραμμα θα γίνει σε 12 συναντήσεις, με δομημένο πρόγραμμα, θα υπάρχει οπτικό υλικό και σημειώσεις. Τα εργαστήρια θα έχουν έντονο βιωματικό χαρακτήρα. Έτσι θα μπορεί κάθε συμμετέχων να εφαρμόζει άμεσα στη ζωή του τα “εργαλεία” και τις μεθόδους που θα έχει διδαχθεί στο «Winners for Life».
To πρόγραμμα έχει έντονο διαδραστικό χαρακτήρα, χρησιμοποιεί μεθόδους Life Coaching & NLP, απαιτεί την προσωπική δέσμευση και συντονίζεται από τον Άγγελο Δερλώπα και τον Κώστα Κωστόπουλο.

Λίγα λόγια για τους εισηγητές.
01e9428-2.jpg
Ο Άγγελος Δερλώπας είναι πιστοποιημένος επαγγελματίας Coach (ICF-PCC), εκπαιδευμένος εκπαιδευτής για coaches και μέντορες και Certified Mentor Coach (Invite Change). Έχει πάνω από 1000 ώρες εμπειρία σε υπηρεσίες coaching & mentoring και άλλες τόσες σχεδόν ως εκπαιδευτής στους ίδιους τομείς.

Έχοντας διανύσει 20ετή πορεία στο management, σήμερα είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας, ιδρύοντας την Positivity Coaching (www.positivity.gr), μέσω της οποίας απολαμβάνει αποκλειστικές συνεργασίες με τους κορυφαίους του χώρου παγκοσμίως, και προσφέρει πιστοποιημένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες, προγράμματα mentoring και ατομικές συνεδρίες απαράμιλλης ποιότητας. Έχει επανειλημμένα παρουσιάσει θέματα σε σχέση με το coaching σε διεθνή συνέδρια όπως το TEDxNicosia (Κύπρος) και το World Coaching Congress (Iνδία). Το 2013 βραβεύθηκε για την προσφορά του με το Global Coaching Leadership Award.
Είναι ιδρυτικό μέλος του ICF Greece Chapter και Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου. Προωθεί τον εθελοντισμό, την ενεργή συνεισφορά και την εταιρική κοινωνική ευθύνη και συνεργάζεται επί του παρόντος για την προαγωγή κάποιων εξαιρετικά ενδιαφερόντων projects.

1622280_524211864390020_6096310941454709125_o.jpg
Ο Κώστας Κωστόπουλος γεννήθηκε το1965. Μεγάλωσε και ζει στις δυτικές συνοικίες της Αθήνας.

Τα τελευταία χρόνια διδάσκει και προπονεί ηθοποιούς και σκηνοθέτες σε σχολές υποκριτικής, σε κρατικά και ιδιωτικά ΙΕΚ, μεταφέροντας τη γνώση και την εμπειρία του από τα 25 χρόνια εργασίας στην ελληνική τηλεόραση, συνδυάζοντας συγχρόνως πρακτικές Coaching και εργαλεία Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού.
Διδάσκει την μέθοδο του Πανεπιστημίου USC School of Cinematatic Art L.A. ‘NINA FOCH COURSE’
Είναι πιστοποιημένος Practitioner από τα: American Board of N.L.P Association, Time Line Therapy Association, Hypnotherapy Association και έχει ολοκληρώσει το πιστοποιημένο πρόγραμμα Coaching ‘Advanced Diploma in Personal & Executive Coaching’ από το Kingstown College.
Oλοκλήρωσε τις σπουδές του στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση στην σχολή Λ. Σταυράκου (1987). Έχει μαθητεύσει ως βοηθός δίπλα στους σκηνοθέτες Ερρίκο Ανδρέου, Νίκο Φώσκολο, Γιώργο Aγαθονικιάδη, Κώστα Κουτσομήτη, Μανούσο Μανουσάκη. (1988 – 1994)
Έχει συνεργαστεί με σχεδόν το σύνολο των Ελλήνων ηθοποιών, έχοντας υπηρετήσει όλα τα είδη των τηλεοπτικών σειρών: αστυνομικές, κοινωνικές, κωμωδίες, δραματικές, ντοκιμαντέρ. Έχει σκηνοθετήσει στις σειρές: Tμήμα Hθών, Δρόμοι της πόλης, Φτερά του Έρωτα, Ποτέ Δεν Είναι Αργά, Αντίστροφη Μέτρηση, Κάτω Από την Ακρόπολη, Απόσταση Αναπνοής, Βέρα στο Δεξί, Λόλα, Κάρμα. (1995 – σήμερα)
Συνεργάζεται με την Positivity Coaching σε θέματα διαχείρισης προσωπικοτήτων και υλοποιεί μαζί με τον Άγγελο Δερλώπα το εργαστήρι ‘Winners for Life".Associations

Coaching for Executives

manager.jpg